Aarhus: Bruger dem her til rustbeskyttelse

Så er tiden igen inde til at bilen skal have en behandling, for det er nemlig sådan, at jeg har fået mig en bil, og det er jeg vildt glad for. Nå, men sådan nogle holder jo ikke altid, så det er om at passe på dem, når det endelig er. Det kan jeg godt sige jer for. Det er helt vildt fedt, og sådan er der jo rigtig meget der er. Men altså, jeg plejer at bruge dette værksted til ting, når jeg har lidt med bilen, og det er helt vildt fedt, som sagt. Kender dem i forvejen, fordi at jeg har brugt dem før, og sådan er det med mange ting. Jeg har eksempelvis også haft den samme bil i virkelig lang tid, og det er jo helt vildt nice, for så ved jeg, hvad jeg skal forvente. Og de kender mine behov, så derfor sammenligner jeg det lidt med min automekaniker.

images

Nå, men jeg har fået mig sådan en rigtig fed Fiat Panda, og den er jeg helt vildt glad for, selvom den ikke er specielt flot. Men altså, det er en god og pålidelig bil, og det kan jeg mærke, at jeg har haft brug for, for jeg har tidligere haft en bil, som virkelig ikke var god, og det stressede mig helt vildt, og jeg er derfor glad for den nye her.

Men nu vil jeg gå mig en tur, for det er godt vejr og solen skinner. Og der er ikke rigtig sådan noget blæst.