Alarmer – med eller uden abonnement?

Jeg ved ikke helt med jer, men jeg kender flere som siger, at det er bedst at købe alarmer uden abonnement, hvis man absolut skal have sådan nogle. Det vil jeg til dels give dem ret i – eller ikke til dels, men det vil jeg give dem ret i. Derfor har jeg investeret i sådan en fætter her; http://www.nuevo.dk/alarmer-og-tilbehor/alarmer-uden-abonnement.html. Men hvad siger I egentlig?Synes I at man skal købe en alarm med eller uden abonnement? Jeg er klart til dem uden, som skrevet, fordi at jeg bedst kan lide at vælge udbyder selv.

images (3)

Nå, men grunden til, at jeg gerne vil have mig en alarm, er at der er så mange indbrud her i nabolaget, og det synes jeg egentlig ikke lige, at jeg har brug for her for tiden. Men sådan er det jo. Jeg skal også snart ud at rejse, og det går ikke, hvis ikke jeg har en alarm, da jeg har alt for mange ting, som koster mange penge, og det vil jeg helst ikke lige have bliver stjålet. Men sådan er det.

Lige nu sidder jeg og ser Twin Peaks, og det er jo virkelig en god serie, selvom jeg har set den før. Den handler om sådan en mordgåde, og det er så spændende at sidde og følge med i. Hvem er mon morderen? Hvis I ved det, så må I ikke skrive, hvem der er, i kommentarfeltet, da jeg meget gerne selv vil finde ud af det. Men altså, I må gerne lige skrive, hvad I synes mht alarmer.