Giv dit hjem et ansigtsløft

Afspejler dit hjem, egentlig hvem du er? Dit hjem er dit helle, og derfor bør du føle, at din bolig ser ud, præcis som du gerne vil have det. Det behøver ikke at være dyrt, eller besværligt. Det er nemlig  let at sætte præg på dit hjem med rustikke svævehylder i god kvalitet. Fordelen ved at benytte svævehylder frem for reoler og andre slags hylder, er at de fremstår lettere og mere elegant. I modsætning til for eksempel en reol, der fylder meget i rummet, kan en svævehylde virkelig give dit hjem et ansigtsløft.

Tendenser i tiden

Træ er et meget populært materiale, og skaber stemning i alle slags boliger. Husk at din svævehylde skal være med skjulte beslag. På den måde sikrer du et rent og minimalistisk look, hvor der ikke er noget der generer øjet. Minimalisme er moderne, og hvis du vil skabe et rigtigt minimalistisk look med dine svævehylder, er kodeordet ikke at overfylde dem med nipsting. Vælg blot et par få ting, du gerne vil vise frem og den er hjemme!

 

Træ vinder frem på markedet og det er slet ikke så underligt, hvis man ser på tidens tendenser. Vi er blevet mere opmærksomme på at bruge naturlige materialer, frem for eksempelvis plastik der er billigt at fremstille og rigtig dårligt for miljøet. Vi vil have kvalitet, og det skal holde længe – og selvfølgelig ikke skade naturen. Derfor kigger danskerne i stigende grad efter materialer og møbler i træ, når de skal ud og købe nyt til hjemmet.

Som at gå en tur i skoven

Rigtig mange elsker duften af træ og ligesom det rustikke look, kan det bidrage til en dejlig følelse i kroppen og minde en om en gåtur i skoven. Der er altså ingen grund til ikke at komme i gang med at sætte dine smukke svævehylder op allerede i dag! God fornøjelse.

Kilde: https://mifapladen.dk/koekken/koekkener-i-trae