Har besluttet mig for at flytte

Hey allesammen. Hvordan har I det? Jeg har det okay, og så er jeg lidt spændt på, hvad fremtiden bringer. Jeg har nemlig besluttet mig for at flytte til København, og det er jeg rigtig glad for – selvom jeg ikke er flyttet endnu. Men jeg har fået mig et nyt job herovre, og så mangler jeg bare at finde en lejlighed her i København, og det kan jo godt tage sin tid, så lige nu sover jeg bare lidt hos nogle forskellige kammerater, og det er jeg helt vildt glad for. Det kan jeg ellers godt lige sige jer! Det er virkelig fedt at have den slags venner, som gider at hjælpe en, når man allermest mangler det. Grunden til, at jeg er flyttet, er at jeg og kæresten er gået fra hinanden, og det er jo rigtig sørgeligt, skal jeg sige jer – men det kunne simpelthen ikke reddes, det forhold der, så jeg er virkelig glad for, at vi gjorde det på den her måde.

images (1)

Ellers så vil jeg da bare lige sige, at I endelig må sige til, hvis I finder noget i København, som man kan leje, eller hvis I kender nogle. Jeg vil blive meget glad, og stort set alt har interesse lige nu, da jeg virkelig er i nød. Det er ikke så fedt, og jeg får lidt stress af det, men som sagt er jeg fortrøstningsfuld.

Hav det nu rigtig godt og pas på jer selv. Det håber jeg for jer. Vi ses nok snart igen herinde, hvor jeg lige ville komme med en status omkring min boligsituation!