HTML Kurus

Velkommen til danmarks hurtigste blog.

Dengang jeg gik i folkeskole fortalte min idrætslærer, at jeg var rigtig hurtig og faktisk den hurtigste i hele min klasse, eller i hvert fald på det hold jeg var på. Det er ikke en historie, som jeg er bleg for at fortælle. Der var også på et tidspunkt vi var med hele klassen ude i skoven, hvor jeg så en ugle, og så sagde min lærer også til mig, at jeg havde supersyn! Det er bare sådan nogle ting der hænger fast i min hukommelse..

Jeg kunne godt tænke mig på et tidspunkt, at lave min helt egen hjemmeside helt fra bunden af. Det betyder måske at jeg bliver nødt til at sætte mig ind i HTML og sådan noget, som jeg lige nu i hvert fald ikke rigtig er så god til. Vil gerne tage et kursus i HTML på et tidspunkt, læs mere her, for jeg har det lidt sådan, at jeg lærer bedst, når jeg får det vist og fortalt, fremfor at jeg skal sidde og læse om det selv. Sådan er vi alle jo lidt forskellige, det er i hvert fald det jeg fik at vide i folkeskolen, hvor vi i min klasse af og til prøvede nye metoder, såsom at lære via leg og andre alternative metoder. Det vil måske være lidt svært at få lært HTML koder og sådan noget imens man danser stoledans eller sådan noget, men intet er umuligt. Det kunne være jeg skulle tilbyde sådan nogle helt specielle kurser, men så skal jeg jo lige lære det først, hehe.

Ellers var der ikke så meget jeg ville skrive om. Så skulle det da lige være at jeg gerne vil ønske jer allesammen en rigtig god fredag! Håber I får det skønt alle I dejlige mennesker. Vejret er skønt, eller noget i den stil i hvert fald, og livet er herligt. Vi snakkes herinde igen.

Peace out.