Jeg har lært clairvoyance!

Jeg har altid synes at clairvoyance er noget mærkeligt noget. Jeg har aldrig været kristen og bliver det aldrig, dog er der også noget mystisk ved clairvoyance, det har jeg i hvert fald altid synes. Det med at der er mere i mellem himmel og jord end hvad vi lige går og tror, gør mig nysgerrig på hvad det egentlig er.

Så jeg begyndte at researche rundt på internettet omkring hvad dette var for noget. Jeg faldt over Malene Ratajczak’s hjemmeside http://malene-ratajczak.dk. Jeg fik læst næsten alle hendes blogindlæg, og det hele virkede faktisk meget spændende. Jeg læste en masse artikler om bl.a. aura, engle og kurser.

Det var kurserne som fangede min opmærksomhed mest. For hvis det var muligt så ville jeg da gerne undervises i clairvoyance for at se om jeg også vil kunne mærke noget. Så jeg bestilte en plads på et af Malenes kurser, og jeg tog derfor til Haderslev.

Kurset gik faktisk over alt forventning og jeg fik lært at stille ind på andres vejledere og guider, bl.a. ens skytsengel. Disse videresender så information som jeg så kan afkode i min krop og hoved. De budskaber som jeg har lært at afkode og forstå er:

  • Igennem klarsyn, eksempelvis billeder eller symboler
  • Igennem intuition, jeg ved når der stilles et spørgsmål og jeg tænker. Jeg analyserer ikke.
  • Igennem hørelse, jeg kan høre hvad guiderne fortæller som jeg så har lært at formidle