Klar til en regnvejrsdag

Halløjsa!

Så er der blevet lovet regn i vejrudsigten, og jeg er i hvert fald klar til at tage imod en omgang regn. Jeg har været ude her til morges og købe ind til den helt store hjemmedag. Jeg har mine spil, film og serier. Det er slet ikke noget der kan komme til at ødelægge min dag i dag, men mindre at regnen kommer til at betyde at strømmen gør. Hvis strømmen går, så er det til gengæld også en katastrofe, og det må bare ikke ske! Godt nok kan jeg ikke engang huske sidste gang at strømmen gik, så det er jeg ikke rigtig bange for. Jeg kan huske da jeg var på ferie i Asien for et års tid siden, der gik strømmen nærmest dagligt, godt nok ikke ret længe af gangen, men jeg kunne forestille mig, at det godt kan være en lille smule pres, hvis det gik så ofte. Det ville især have været et problem dengang jeg spillede meget seriøst i et spil der hedder Counter-Strike som du garanteret kender, hvis du bare kender en lille smule til online spil.

Jeg kunne godt tænke mig at vide lidt mere omkring flytning her i Horsens, for jeg har nemlig tænkt mig at flytte inden så længe. Det bliver måske engang til November, for jeg skal nemlig starte nyt job i Odense her til December. Det kan nok ikke blive før November at jeg flytter, og hvis det sker at jeg flytter før, så bliver jeg nødt til at pendle frem og tilbage hver eneste dag, og det kan godt være at det bliver lige lovligt uoverskueligt.