Prøv gps sporing gratis

Har man en flåde der skal styres kan det hurtigt virke som et uoverskueligt arbejde hvis ikke man har god gps til formålet. Hvis man derimod sørger for, at man har et godt system til gps sporing så bliver det meget nemmere. For med gps sporing har man pludseligt mulighed for konstant at spore ens flåde. Måske har man tidligere benyttet sig af mere gammeldags metoder til at holde styr på ens chauffører og lastbiler. Det kan være, at man har holdt fast i den gammeldags og manuelle kørebog. Det er der mange der gør og det er der også god grund til på mange måder. Dog er der også mange fordele ved gps sporing. Læs mere om sporing via dette link https://livegps.dk/. Der skal dog være en god grund til at gøre det. En af de bedste grunde til at have gps sporing er for kundens skyld. Oftere og oftere bliver man påkrævet et hurtigt svar. Som leverandør af forskellige produkter skal man hurtigt kunne sige præcist hvornår en leverance er fremme. Med gps sporing bliver det langt nemmere.

Kunden elsker gps sporing

Når man kan sige til en kunde hvor en lastbil er, gør det ofte ikke så stor forskel hvor lastbilen rent faktisk er. Selvom chaufføren stadig er meget langt væk, skaber det en tryghed hos kunden at vide, at chaufføren er et par timer væk. Ved at kunne sige til kunden præcist hvor lastbilen er gør, at kunden føler, at der er styr på tingene. Og som kunde ønsker man altid, at leverandøren af ens ting har styr på sagerne. Netop af den grund er det en god ide at få fat i gps sporing. En ting man skal være opmærksom på er, at mange lastbilchauffører vil se det som et angreb at få installeret gps sporing.

Mange chauffører vil straks se det som en øget kontrol og de vil allerede føle sig under anklage. Her er det vigtigt, at man går i god kommunikation omkring det. Det er også vigtigt, at man gør alle chauffører opmærksomme på den fremtidige gps sporing i god tid. For hvis man fra den ene dag til den anden kommer og siger, at der skal være gps sporing i alle lastbiler kan det hurtigt virke lidt voldsomt.

Gps tracking kræver vedligeholdelse

Når man får installeret et system er der mange der tror, at det bare kører på skinner derefter. De tror, at så længe et system er installeret så skal der ikke gøres så meget mere. Uanset om der er tale om software eller hardware er det dog vigtigt, at man sørger for, at det bliver vedligeholdt. Det er sjældent, at man selv skal gøre det, hvorfor man skal få andre til det.

Hvis man bestiller et system til gps tracking kan det være en ide at sørge for, at vedligeholde og service er inkluderet i prisen. Er det ikke inkluderet kan det nemlig hurtigt ende med at blive dyrt. Især den fysiske vedligeholdelse af alle GPS’er er meget vigtig.