Væk med indbrudstyve!

Velkommen alle sammen!

Jeg er lige kommet hjem fra mine forældre af, hvor jeg har fået en lækker omgang frokost. Jeg ved ikke noget bedre end en gang frokost med rugbrød og lækkert pålæg. De havde nogle dejlige frikadeller tilbage fra aftensmaden i går, og det går jo perfekt til sådan en rugbrødsmad dagen efter.

De snakkede også om at der har været en et par indbrug omkring deres hjem her de sidste par måneder. Det er selvfølgelig noget der sætter nogle skræmmende tanker igang i hovedet på en, og jeg foreslog at de fik kontaktet en god låsesmed her i Odense, for at få deres låse og det hele ‘up to date’. Det synes jeg i hvert fald er en rigtig god idé, når nu man ved at der er nogle indbrudstyve, der render rundt i området. Heldigvis rejser de ikke rigtig så meget, og er stort set altid hjemme, så det er vel lidt mindre sandsynligt, at der kommer nogen der, men det kan jo også være skræmmende at tænke på, hvis de nu kommer ind imens de sover eller noget.
Nå, men ikke desto mindre er de i hvert fald obs på det nu, og så må vi jo bare krydse fingre for at politiet får fingre i dem der render rundt i kvarteret og skaber utryghed.

Jeg bor i en stor lejlighedsbygning med god sikkerhed, og endda langt oppe, så jeg er ikke så bange for at der kommer til at ske noget der. Det er også en meget lydt bygning, og alle os naboer hjælper hinanden i bygningen, så hvis der nu skulle ske noget imens jeg ikke er hjemme, så er jeg sikker på at mine naboer er klar til at ringe efter politiet 🙂

Det var sådan set egentlig bare det jeg lige ville fortælle jer. Husk at være vågne, for det er åbenbart et stigende problem rundt omkring i hele Danmark.